TEMA: Din storsäljare!aretsbartender[1]

Vinnarna av Årets Bartender har rönt stora framgångar internationellt de senaste åren. 2015 Vann Dosa Ivanov från Posthotellet i Göteborg, guld i kategorin Longdrink och utsågs till World Bartender of the year! 2017 vann Tommi Komljenovic från Vy & Tullhuset i Jönköping, guld i kategorin After Dinner Cockatil och var snudd nära på världsmästartiteln även han.

Nu har du chansen att bli Sveriges internationella representant 2018. Damma av dina gamla kunskaper, slipa på ett favoritrecept och fortsätt finslipa tills alla detaljer sitter. Då är det dags att göra ett försök att delta i Sveriges officiella mästerskap för yrkesverksamma bartenders.

ÅRETS BARTENDER 2018

Bartendern väljer själv att visa upp sin allra bästa kreation. Kanske är det den där drinken som alla dina gäster har uppskattat under lång tid som blir Sveriges nästa vinnardrink. I anmälan ska du kort beskriva idén bakom din drink och i samband med kval och final så vill vi höra dig sälja in den till domarna på samma sätt som du skulle gjort till en gäst.

Gå till ÅRETS BARTENDER–> På aretsbartender.nu samlas all tävlingsinformation och anmälningsformulär

Sveriges Bartenders Gille Årets Bartender 2017 – Tommi Komljenovic

Sveriges Bartenders Gille Årets Bartender 2016  -Fredrik Lundegård

dosa2Årets Bartender 2014 & 2015 – Dosa Ivanov