På årsmötet före sommaren valdes CH Ridderstråle till Ordförande och efterträder därmed Oscar Hernandez som fullgjort sina tre år på posten.

Övergången har skett under sommaren och i slutet av augusti tog CH helt över administreringen av mailen president@sbg.nu som är den vägen ni enklast får tag i honom. Det går också bra att ringa på 0737 323630

 


Nye Ordförande har ordet:

HEJ!

Innan jag skriver en kort presentation av mig själv, så vill jag börja med att tacka Oscar Hernandez för hans tid som ordförande och allt han gjort för föreningen!

TACK OSCAR!

Så, vem är då jag?

Mitt namn är CH Ridderstråle. Och innan ni frågar.. CH är inte kort för Carl-Henrik!

Namnet jag fick av mina föräldrar när jag föddes va Christoffer Eriksson, men vid 20 års ålder bytte jag namn till bara CH, vissa säger att det va av lathet, jag säger effektivitet! Ridderstråle tog jag av min fru när vi gifte oss. Eriksson va liksom inte lika ballt!

Jag har i skrivande stund 15 års erfarenhet av restaurang, var av 13 år som bartender bakom olika barer i landet och jag hoppas jag har minst lika många år kvar! Jag är en av de få kvar i landet, som inte har några andra ambitioner i livet, än att få syssla med mat och dryck. Jag är stolt över att kalla mig själv Bartender och jag har inga planer på att byta bransch!

Mitt mål som ordförande är att, med hjälp av styrelsen och er medlemmar ta föreningen in i 2020-talet. Och jag hoppas att vi tillsammans kan ta vår anrika förening vidare, hitta på massa roliga saker tillsammans och att jag kan fylla tidigare nämndas skor!

CH Ridderstrale_web

Fred & Kärlek

/CH Ridderstråle